Säävuosi 2020 kansi ja etusivu

Säävuosi 2020 – Monipuolisin sääpäiväkirja

On taas koittanut se aika vuodesta, kun uusi painotuore sääpäiväkirja on ilmestynyt. Säävuosi 2020 – sääpäiväkirja on hyvä lahjavinkki sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Kirjaan voi merkitä  muistiin säätapahtumat ja muutkin tärkeät jutut, joita on mukava myöhemmin vertailla senhetkiseen tilanteeseen. Sääpäiväkirja sisältää Ajaston kalenterin kahdella kirjanmerkillä.

Säävuosi 2020 kalenteri

Säävuosi 2020 kalenteriosuudessa on paikat muistiinpanoille vuoden jokaista päivää kohti. Lisäksi joka kuukaudelle ja vuodenajoille on omat arkistot ääriarvojen merkitsemistä varten.

Säävuosi 2020 on myös oiva ja kompakti tietokirja

Uudenlaista tietoa pursuava Säävuosi 2020 on myös säätietokirja. Joka kuukauden kohdalla on esitelty ajankohtaisia sääasioita  ja vuoden aikana sää käydään perusteellisesti läpi. Kirjaa voi siis suositella sääoikkujen opetteluun niillekin, joita  itse sääpäiväkirjan pitäminen ei niin kiinnostaisikaan. Kirjan säätieto-osuuden on laatinut meteorologi Petri Takala.

Kirjassa on paljon kuvia erilaisista sääilmiöistä ja ohjeita vähän erilaiseen sääntarkkailuun. Petri Takalan kirjoittama sääosuus on laadittu pilke silmäkulmassa. Asiaa on paljon  ja perusteellisesti. Tieto on kuitenkin jaettu pieniin annoksiin ja joka kuukaudelle on oma tietoiskunsa. Vuoden aikana käydään läpi sään perusasiat, jonka jälkeen tietää säästä jo paljon.

Kerää oma säähistoriasi talteen!

Ajaston Säävuosi on ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 2008. Aktiivisimmilla sääharrastajilla saattaa siis olla jo kymmeneltä vuodelta oman alueensa säähistoria tallessa vertailtavaksi.

SÄÄVUOSI 2020 löytyy kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista ja tavarataloista. Voit ostaa sen myös suoraan  Ajaston kalenterikaupasta.

Säävuosi 2020 on myös oiva yrityslahja ja voit tilata siitä erikoispainoksen firmasi omalla logolla! Lisätiedustelut osoitteesta info@saaneuvos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com