Säävuosi kannet 2009 alkaen

Säävuosi 2021 – inspiroidu säästä uudella tavalla!

On taas koittanut se aika vuodesta, kun uusi painotuore sääpäiväkirja on ilmestynyt. Säävuosi 2021 – sääpäiväkirja on hyvä lahjavinkki sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Kirjaan voi merkitä muistiin säätapahtumat ja muutkin tärkeät jutut, joita on mukava myöhemmin vertailla senhetkiseen tilanteeseen. Sääpäiväkirja sisältää Ajaston kalenterin kahdella kirjanmerkillä.

Säävuosi 2021 kalenteri

Säävuosi 2021 kalenteriosuudessa on paikat muistiinpanoille vuoden jokaista päivää kohti. Lisäksi joka kuukaudelle ja vuodenajoille on omat arkistot ääriarvojen merkitsemistä varten.

Säävuosi 2021 on myös oiva ja kompakti tietokirja

Uudenlaista tietoa pursuava Säävuosi on myös säätietokirja. Joka kuukauden kohdalla on esitelty ajankohtaisia sääasioita ja vuoden aikana sää käydään perusteellisesti läpi. Kirjaa voi siis suositella sääoikkujen opetteluun niillekin, joita itse sääpäiväkirjan pitäminen ei niin kiinnostaisikaan. Kirjan säätieto-osuuden on laatinut meteorologi Petri Takala.

säävuosi 2021 sääkirja

Kirjassa on paljon kuvia erilaisista sääilmiöistä ja ohjeita vähän erilaiseen sääntarkkailuun. Petri Takalan kirjoittama sääosuus on laadittu pilke silmäkulmassa. Asiaa on paljon  ja perusteellisesti. Tieto on kuitenkin jaettu pieniin annoksiin ja joka kuukaudelle on oma tietoiskunsa. Vuoden aikana käydään läpi sään perusasiat, jonka jälkeen tietää säästä jo paljon.

Kerää oma säähistoriasi talteen!

Ajaston Säävuosi on ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 2008 (Säävuosi 2009). Aktiivisimmilla sääharrastajilla saattaa siis olla jo kymmeneltä vuodelta oman alueensa säähistoria tallessa vertailtavaksi.

Säävuosi 2021 -Lukijalle

SÄÄVUOSI 2021 löytyy kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista ja tavarataloista. Voit ostaa sen myös suoraan  Ajaston kalenterikaupasta.

Säävuosi on myös oiva yrityslahja ja voit tilata siitä erikoispainoksen firmasi omalla logolla! Lisätiedustelut osoitteesta info@saaneuvos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: