SuperCruiser – Superhupia

Ale!

1 399,00  999,00 

SuperCruiser

Foilauksen uusi suunta – SuperCruiserissa on yhdistetty aikainen lentoonlähtö, vakain mahdollinen liito ja leppoisa käsiteltävyys. Lopputulos on äärimmäistä liitelyhupia. Starboard on nyt asettanut foilauskokemukselle uuden standardin.

Vuonna 2019 aikana Supercruiserista syntyi käsite ja monen suosikkifoili. Nyt vuonna 2020 Supercruiserin hinta ”romahti”!

 

Moninkertaista ja varmista kesän surffien määrä ja tilaa oma SuperCruiserisi.  Kesän viimeinen erä SuperCruisereita nyt varastossa.

 

 

Kuvaus

SuperCruiser on nimensä mukaan kehitetty jokanaisen ja -miehen yleisfoiliksi.  Windfoilauksen ensimmäiset vuodet ovat osoittaneet, kuinka tärkeä tekijä oppimisnopeuden kannalta foilin stabiilisuus eli vakaus on. Mitä vakaammin foili liitää, sitä helpompi on oppia laudan pituussuuntaista tasapainoilua. Juuri pituussuuntainen tasapainottelu on se, jonka suhteen windfoilaus eniten eroaa tavallisesta purjelautailusta.  Foilauksessa painon siirtoliikkeet ovat paljon tarkempia ja hienovaraisempia, lisäksi liikkeillä on pitkälti päinvastainen vaikutus kuin normi purjelautailussa.

SuperCruiserissa vakaus on viety äärimmilleen, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa

SuperCruiser on käytännössä sama foili, jota käytetään aaltosurffauksessa niin laine- kuin suplaudoissakin. Tällaiset foilit eivät tarvitse yhtä suurta eteenpäin kuljettavaa voimaa kuin kapea- ja ohutsiipiset perus- ja kisafoilit.  Leveämmillä ja paksuprofiilisimmilla wavesiivillä foilaus onnistuu jo kevyemmässä tuulessa ja pienemmällä purjeella. Suurin vakaus SuperCruiserissa on kuitenkin saatu aikaiseksi wavefoileja selvästi pidemmällä fuselagella. Tämä tarkoittaa, että etu ja takasiiven välinen etäisyys on pidempi,  jolloin takasiiven eli stabilisaattorin liikettä tasoittava voima kasvaa momentin periaattella.

SuperCruiser on leppoisa ja letkeä

Wave-foileissa siivet eivät ole yhtä teräviä kuin pitkäsiipisissä kisafoileissa. Tämä lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja antaa rohkeutta tehdä ensimmäisiä jiippejä ja pikku temppuja. Mikäli haluat oppia foilauksen mahdollisimman nopeasti ja saada jo ensimmäisen kauden aikana hallintaasi lentävät jiipit, 360:set ja muut vastaavat, on SuperCruiser sinulle juuri oikea valinta.

SuperCruiser on taattua Starboard-laatua

Starboardin foilit on tehty kestämään ja kaikki kiinnitykset on lujuusominaisuuksiltaan ylimitoitettu. Starboard on myös satsannut siihen, että foilia pystyy jälkeenpäin täydentämään erilaisilla varaosilla ja näin laajentaa foilin käyttöaluetta huippu-kisalaitteeksi asti.

Masto: 85,0 cm Fuselage: 92,0 cm  Etusiipi: 1700 cm2  Takasiipi: 370 cm2

Foilin osien nimet (huom kuvassa ei SuperCruiser vaan GT Alu):

 

Mikäli olet kiinnostunut lautasi evälaatikon vahvistamisesta foilkäyttöä varten, löydät sen ja muutkin laudankorjaushinnat  täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com