Starboard Rio M Longtail – Aloittelijan täydellinen surffipaketti

1 990,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Starboard Rio M longtail on jo ikoniseksi kohonnut aloittelijan lautapaketti. Se sopii hyvin järville ja mökkikäyttöön kaikkein heikoimmillekin tuulille. Lauta sopii alkeiden harjoitteluun myös vähän painavammille tuleville surffareille (100 + kg). Laudalla on helppo plaanata ja sitä voi käyttää aloittelijasta kokeneeseen harrastelijaan. Laudassa on sisääntaittuva köli. Köli auttaa luovimisessa ja sen avulla pääsee jyrkemmin kohti vastatuulta. Erityisesti kölistä on apua kevyemmissä tuulissa.

Rio longtail ja erikoinen kaksiosainen perärakenne
Uudessa longtail-versiossa on saavutettu vielä lisää mukavuutta ja lautavakautta kevyille keleille. Uusi kaksitasoinen peräratkaisu auttaa myös entistä aikaisempaan plaaniin pääsemiseen.

 

Starboard Rio M mitat ja rikivaihtoehdot

Pituus: 308 cm | Leveys: 81,5 cm | Tilavuus: 219 litraa | Sisääntaittuva varioköli

Rio M longtail osat

Paketin voi valita joko Severnen Synergy 6,0 tai 7,3 purjeella. Mikäli olet alle 80 kg tai vasta aloittamassa harrastusta on 6,0 suositeltavampi koko. Mikäli osaat jo alkeet ja olet yli 80 kg on 7,3 purjeessa enemmän tehoa ja saat sen avulla useampia plaanipäiviä.

Luonnollisesti pakettiin kuuluu kaikki rikinosat (puomi, masto, mastonjalka jne). Riki on käytössä tasapainoinen ja helppo käyttää.  Se on myös helppo koota:

1) Pujotat maston purjeeseen 2) Kiinnität puomin mastoon 3) Laitat mastonjalan maston alaosaan ja kiristät purjeen alaosan narulla loppuun asti 4) Kiristät purjeen takaosan puomin narulla loppuun asti 5) Kiinnität rikin lautaan painamalla maston alaosan lautaan kiinnitetyn kuminivelen yläpuoliseen tappiin kiinni = Purjelauta on käyttövalmiina

Paketti sisältää myös trapetsinarut sekä trapetsiliivin eli kaiken, mitä tarvitset surffitaitojen kehittymiseen vuosiksi eteenpäin!

Lisää purjelautailusta voit lukea täältä:

1 Miten alkuun TÄÄLTÄ

2 Purjelaudan osat ja kokoaminen TÄÄLTÄ

Starboard RIO

Lisätiedot

Purjeen koko

6,0, 7,3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.