Starboard Go 141 – Harrastajan purjelautapaketti, joka sisältää kaiken

1 990,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

 

Starboard Go 141 ja Severne Synergy riki on ikoninen lautapaketti uudelle tai palaavalle harrastelijalle. Paketti on suunniteltu jo perustaidot osaavalle, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle ja nauttia erityisesti plaanikeleistä. Ensimmäiseksi laudaksi tämä sopii urheilullisille alle 75 kg aloittelijoille. On tärkeä tiedostaa, että lajin aloittaminen liian pienillä välineillä johtaa helposti turhautumiseen. Tämä paketti ei toimi yli 90 kg, ellet jo osaa entuudestaan käyttää trapetsia ja plaanata. Yli 80 kg harrastajan kannattaa valita paketti isommalla, 7,3 m2 rikillä.

 

 

Starboard Go 141 mitat ja rikivaihtoehdot

Pituus: 251 cm | Leveys: 83,5 cm | Tilavuus: 141 litraa | ei köliä, mutta aloitteluvaiheessa on mahdollista käyttää keskievää.

Starboard Go paketin sisältö

Paketin voi valita joko Severnen Synergy 6,0 tai 7,3 purjeella. Mikäli olet alle 80 kg tai vasta aloittamassa harrastusta on 6,0 suositeltavampi koko. Mikäli osaat jo alkeet ja olet yli 80 kg on 7,3 purjeessa enemmän tehoa ja saat sen avulla useampia plaanipäiviä.

Luonnollisesti pakettiin kuuluu kaikki rikinosat (puomi, masto, mastonjalka jne). Riki on käytössä tasapainoinen ja helppo käyttää.  Se on myös helppo koota:

1) Pujotat maston purjeeseen 2) Kiinnität puomin mastoon 3) Laitat mastonjalan maston alaosaan ja kiristät purjeen alaosan narulla loppuun asti 4) Kiristät purjeen takaosan puomin narulla loppuun asti 5) Kiinnität rikin lautaan painamalla maston alaosan lautaan kiinnitetyn kuminivelen yläpuoliseen tappiin kiinni = Purjelauta on käyttövalmiina

Paketti sisältää myös trapetsinarut sekä trapetsiliivin eli kaiken, mitä tarvitset surffitaitojen kehittymiseen vuosiksi eteenpäin!

Lisää purjelautailusta voit lukea täältä:

1 Miten alkuun TÄÄLTÄ

2 Purjelaudan osat ja kokoaminen TÄÄLTÄ

 

Starboard GO

Lisätiedot

Purjeen koko

6,0, 7,3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.