Ale!

Säävuosi 2019 – Monipuolisin sääpäiväkirja

26,00  19,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Säävuosi 2019 – sääpäiväkirja on hyvä lahjavinkki sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Kirjaan voi merkitä  muistiin säätapahtumat ja muutkin tärkeät jutut, joita on mukava myöhemmin vertailla senhetkiseen tilanteeseen. Sääpäiväkirja sisältää Ajaston kalenterin kahdella kirjanmerkillä.

Säävuosi 2019 kalenteriosuudessa on paikat muistiinpanoille vuoden jokaista päivää kohti. Lisäksi joka kuukaudelle ja vuodenajoille on omat arkistot ääriarvojen merkitsemistä varten.

Säävuosi 2019 on myös oiva ja kompakti tietokirja

Uudenlaista tietoa pursuava Säävuosi 2019 on myös säätietokirja. Joka kuukauden kohdalla on esitelty ajankohtaisia sääasioita  ja vuoden aikana sää käydään perusteellisesti läpi. Kirjaa voi siis suositella sääoikkujen opetteluun niillekin, joita  itse sääpäiväkirjan pitäminen ei niin kiinnostaisikaan. Kirjan säätieto-osuuden on laatinut meteorologi Petri Takala.

Kirjassa on paljon kuvia erilaisista sääilmiöistä ja ohjeita vähän erilaiseen sääntarkkailuun. Petri Takalan kirjoittama sääosuus on laadittu pilke silmäkulmassa. Asiaa on paljon  ja perusteellisesti. Tieto on kuitenkin jaettu pieniin annoksiin ja joka kuukaudelle on oma tietoiskunsa. Vuoden aikana käydään läpi sään perusasiat, jonka jälkeen tietää säästä jo paljon.

Kerää oma säähistoriasi talteen!

Ajaston Säävuosi on ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 2008. Aktiivisimmilla sääharrastajilla saattaa siis olla jo kymmeneltä vuodelta oman alueensa säähistoria tallessa vertailtavaksi.

Varaa oma Säävuosi 2019 -sääpäiväkirja ennakkomyynnistä viikkoon 37 mennessä ja varmista kirjan saanti edulliseen hintaan. Kirjat lähetetään asiakkaille viikoilla 38 ja 39.

Kirjan hinta postikuluineen ennakkovaruksen tehneille on 19,90 euroa. Ajaston kalenterikaupassa kirjan hinta on 26 euroa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.