Edullinen Foilpaketti: RIDE 125-lauta ja Vini V2 Carbon-foil (toimitusaika noin 3 viikkoa)

2 690,00 

Edullinen kokonaispaketti sisältää hiilikuituvahvisteisen laudan ja hiilikuitufoilin. Laudalla on laaja käyttöalue kevyestä tuulesta kovaan tuulen. Lauta sisältää jalkalenkit ja sitä voi käyttää myös normaalin purjelautailuun vaihtamalla foilin tilalle evän (”deep tuttle”- kiinnitys). Rakenne on erittäin kestävä ja soveltuu sekä aloittelialle että kokeneelle konkarille.

Laudan mitat:   Tilavuus: 125 Litraa,  Pituus: 213,   Leveys: 77, Paino 7,4 kg

Foilin mitat:   Masto:  85 cm  Siipienväli 91,0 cm  Fuselage: 82,8 cm  Paino:  2,9 kg !!

Surffajan maximi paino foilille on 95 kg

HINTA: 2690 € (toimitusaika 3 viikkoa)

Tuotetunnus (SKU): 99 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 

Edullinnen foilpaketti - Ride 125 lauta
Hiilikuituvahvisteinen lauta, jonka paino on alle 7,5 kg. Foil-kiinnitys sekä Tuttle- että tupla us-box kiinnityksellä
Edullinen foilpaketti- Hiilikuitu foil Vini Ride
Ehkä Markkinoiden kevein foil? Paino alle 3 kg. Valitse sinulle sopivin etusiipi 4:stä eri vaihtoehdosta: Cruising, Lw, XLw tai XXLw. Kysy lisää info@saaneuvos.fi

2 comments on “Edullinen Foilpaketti: RIDE 125-lauta ja Vini V2 Carbon-foil (toimitusaika noin 3 viikkoa)

 1. Moikka!
  Mikäpä noista etusiivistä olisi sopivin Foil-aloittelijalle, jotta pääsee alkuun sujuvasti?

  Sinänsä pitkähkö surffaustausta suomessa ja Euroopan rannikoillakin 90 luvun alusta 😉 joten perustuntuma surffaukseen on.

  Nyt kaipaisin kevyttä liitelyä Saimaan aaltojen yllä nyt alkuun. Milläköhän aikataululla tuollaisen voisi saada mukaansa?

  1. Moikka Timo
   Tähän vaikuttaa aika paljon painosi. Itse suosittelen yleisesti tuota xlw-etusiipeä, joka on tehokas. Mikäli painosi on yli 90 kg niin ehdottomasti tuo xlw. Jos painosi on alle 80kg lw-etusiipi on varteen otettava vaihtoehto. Se ei tietenkään ole aivan yhtä tehokas, mutta aluksi miellyttävämpi ja varsin tehokas sekin. Mikäli painat alle 65kg tai tarkoitus olisi vedellä kovemmassakin tuulessa niin sitten voisi harkita tuota scw-etusiipeäkin. En sitä kuitenkaan suosittele näillä tiedoilla.
   Mikäli nopea saatavuus on tärkeä, niin minulla olisi Starboardin demo-paketti saatavilla järkevällä hinnalla nopeastikin mukaan. Se voisi olla ekaksi foiliksi ja laudaksi parempikin ratkaisu ( foilx 145 ja superCruiser) Horuessa kaikki on paljon terävämpää ja aluksi varsinkin vesilähdössä helposti potkii jaloilla siipeen. Horue on myös tehty äärimmäisen kevyeksi eikä se kestä pohjakosketuksi läheskään yhtä paljon kuin SuperCruiser. Mikäli haluat lisätietoa tai kuulla tarjouksen Starboardin paketista niin pirauttele 040-5448545

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com