Starboard Race Foil Pro – Kevyen tuulen kuningas

2 399,00 

RACE FOIL PRO

Mikäli haluat varmistaa, että sijoituksesi kisoissa ei ole välineistä kiinni, on valintasi Starboardin Race foil. Sillä on voitettu lähes kaikki merkittävät kilpailut maailmalla. Kaudella 2019 Race foil on saatavissa myös Pro versiona isommalla etusiivellä ja pidemmällä mastolla. Näin taataan ainutlaatuiset kevyen tuulen ominaisuudet.

TUOTE JO SAATAVILLA

HUOM Starboard ei valmista foileja lainkaan varastoon. Foileja aletaan tehdä vasta tilausten saavuttua. Tästä kuluu noin 2 kk, kun foili on lähetysvalmis. Sääneuvos on ottanut muutamia malleja varastoon. Mikäli haluamasi malli ei ole nyt varastossa, voit varmistaa mallin saatavuuden tilaamalle sen ennakkoon.

Huhtikuun aikana tilatut foilit valmistuvat kesäkuussa ja niitä saadaan myös Suomen markkinoille. Tämän jälkeen foilin saatavuus Suomeen on epävarmaa!

 

 

Tuotetunnus (SKU): 93 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Race Foil Pro takaa maksimaalisen voiman ja luovikulman yhdistettynä nopeuteen ja aikaisimpaan mahdolliseen lentoon lähtöön. Kokoluokkansa nopeimmat siivet ja pitkä fuselage (115 cm) tekevät Starboardin Race foilista kilpafoilien ykkösen.

Race Foil Pro on valintasi, jos haluat voittaa

Teot puhukoon puolestaan. Starboardin ensimmäiset hiilikuitufoilit tulivat markkinoille 2017 ja sen jälkeen niillä on voitettu suurin osa kansainvälisistä kisoista niin kausilla 2017 kuin 2018! Pro versiossa etusiipeä on entisestään kasvatettu takaamaan ylivoimaiset kisaominaisuudet kevyimmissä keleissä. Masto on myös pidempi kuin perus Race Foilissa.  Pitkä masto on suositeltava erityisesti vähän isomman ja sekavamman aallokon vallitessa.

Masto: 110,0 cm  Fuselage: 115,0 cm  Etusiipi: 1000 cm2 Takasiipi 255 cm2

Race Foil Pro edustaa tuttua ja taattua Starboard-laatua

Starboardilla on markkinoiden kestävimmät kiinnitykset ja muutenkin foili on tehty kestämään äärimmäisiä kilpaolosuhteita. Starboard on satsannut siihen, että foilia pystyy jälkeenpäin täydentämään erilaisilla varaosilla ja näin laajentaa foilin käyttöaluetta jopa wave-puolelle.

 

Katso Starboardin kaikki 2019 foilit ja speksit täältä. SuperCruiser ei ehtinyt kuvastoon.

Mikäli olet kiinnostunut lautasi evälaatikon vahvistamisesta foilkäyttöä varten, löydät sen ja muutkin laudankorjaushinnat  täältä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com