Toimitusehdot ja Maksutavat

 • Tuotteiden tilaukset sisältävät aina toimituskulut
 • Tuotteilla on aina 14 vrk palautusoikeus Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit lähettää sen takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkaukset vahingoittumattomia. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetykseen mukaan pakkauslista. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, siitä on sovittava lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:  info@saaneuvos.fi
 • Nopeat toimitukset Toimitusaika on yleensä  2-4 arkipäivää. Valtaosa tuotteista lähetetään vielä tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Mikäli toimitusaika on poikkeuksellisesti pidempi, ilmoitetaan siitä sähköpostilla erikseen.
 • Tilaamasi tuotteet toimitetaan oletuksena Matkahuollon palveluna lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai halutessasi jakopakettina suoraan valitsemaasi osoitteeseen. Mahdollisista poikkeuksista mainitaan kaupassa tuotteen yhteydessä.

VINKKI: Nopein toimitusvaihtoehto onToimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen” Tällöin pakettisi on noudettavissa yleensä yhden, viimeistään kahden kokonaisen arkipäivän kuluttua tilauksesta. Jakopaketti toimitetaan suoraan tilaamaasi osoitteeseen. Jakelu lisää toimitusaikaa yhdestä kahteen arkipäivää. Mikäli tilauksella on kiire, kannattaa se siis ottaa lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Huomioithan, että oletuksena toimituksissa on jakopaketti. Mikäli haluat toimituksen lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, ilmoita siitä Lisätietoja-kentässä.

Suuret (yli 170-litraiset) purjelaudat ja kovat SUP-laudat toimittaa Kaukokiito. Kuljetusliikkeestä soitetaan sinulle aina ennen toimitusta, kannattaa siis pitää puhelin lähettyvillä. Kuljetusliike ei koskaan tuo/jätä pakettia ennen kuin vastaanottaja on tavoitettu.

 • Koulutukset sisältävät matkakulut ruuhka-Suomen alueella (noin Helsinki-Turku-Tampere). Muualla matkakulut veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.
 • Koulutukset ja konsultointipalvelut maksetaan jälkikäteen laskulla tai  sovitun mukaisesti
 • Näillä ehdoilla tilaukset toteutetaan vain Suomessa.

Maksutavat

Kaupassa oletusmaksutapana käytetään Klarnan maksutapoja. Klarnan avulla voit maksaa ostoksesi:

 1. Heti: Voit maksaa ostoksesi suoraan nettipankkisi tunnuksilla
 2. Myöhemmin: Saat täysin korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Voit maksaa ostoksesi vasta reilun kuukauden kuluttua ostoksestasi.
 3. Vähitellen: Voit maksaa ostoksesi kätevästi pienemmissä erissä, jolloin voit saada ostoksellesi maksuaikaa jopa 3 vuotta. Näet kuukausiveloituksen eri mittaisilla maksuajoilla  maksamisen yhteydessä. Näin voit valita kukkarollesi parhaiten sopivimman maksuerän.
 4. Luottokortilla: Halutettasi voit maksaa ostoksesi myös yleisimmillä luottokorteilla.

Lisäksi voit halutessasi suorittaa maksuja SEPA-maksuina tai käyttää PayPal-tiliäsi. Tällöin sinun tulee tuotteen maksamisen yhteydessä kassalla painaa ”Select another payment method”-nappulaa, jonka jälkeen pääset valitsemaan Klarnan lisäksi muita maksutapoja.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com